No więc
Coś o mnie:Mam na imię Angelika mieszkam w Poznaniu.Mam 14 lat.Moim zainteresowaniem są zwierzęta jestem ich wielką miłośniczką i myślę że zwierzęta też to nawet wyczuwają ponieważ żadne się mnie nie boi,tylko niektóre kiedy widzą mnie pierwszy raz i mnie nie znają zaraz podchodzą.Moją pasją są psy, konie mniej,ponieważ prawie wcale nie mam z nimi do czynienia.Z psów moją lubioną rasą jest Labrador Retriever i Golden Retriever.Koniami bardziej zainteresowałam się gdy zaczęłam grać w howrse dzięki mojej przyjaciółce z reala.Aktualnie razem ze mną mieszkają 2 świnki morskie Pako i Tofik
Przygoda z howrse:Na howrse zarejestrowałam się dzięki mojej przyjaciółce z reala która także gra w tą grę pod nickiem Miley111.Zarejestrowałam się pod loginem klaczkakoniara, teraz nawet idzie mi lepiej niż przedtem (wcześniej miałam konto jako Konik Angelika).Więc licząc od pierwszego konta to w sumie gram już ponad 3 lata
Nie dawno odnalazłam swojego ulubionego konia z 5 tym żywiołem ognia ale wolałam zostawić go u tego gracza który go posiada bo i tak pewnie by mi nie odsprzedał ;( A aktualnie mam ponad 200 koni :p z czego 1 się zazwyczaj opiekuję chyba że bardzo mi się nudzi to więcej niż 1 :p Dlatego możecie śmiało pytać się o sprzedaż konia
Przygoda z doggi:Grać na doggi zaczęłam po ok 7 dniach jego istnienia więc gram już w nią ponad 1 rok, bardzo mi się ona spodobała głównie z powodu że są tam psy moich ulubionych ras.Aktualnie zajmuję się hodowlą mieszańców o nazwie Nussbeisser, hoduję także Labradory i Goldeny ale nie mam jeszcze ich hodowli z konkretną nazwą.Psów mam bardzo dużo i opiekuję się czasami wszystkimi a czasami tylko tymi które są dla mnie ważne :)Przyjmuję też każdego do znajomych i śmiało można się pytać o psiaki.
Wiem rozpisałam się no ale cóż :p